Alt ændres.

Mit hjertebarn skum lukker om mindre end 14 dage. Ja du læste rigtigt.. lukker og slukker.

Jeg fatter ikke at mit (og mange andres) virtuelle hjem bare bliver revet ned foran næsen på os. Vi kæmpede ellers en kamp som bare fanden da vi fik af vide at skum ville blive lukket. Vi sendte hundredevis af emails til Danmarks Radio men alle fik standard-svar tilbage. Vi oprettede en idé på Partisans facebook-side fordi “en hemmelig kilde i DR” havde sagt at det ville hjælpe os, at vi ville blive hørt. Vi oprettede idéen, stemte hver eneste dag, lå nummer 1 i konkurrencen i 2 omgange men blev aldrig valgt af den jury de havde. Jeg følte vi blev ignoreret fordi vores idé aldrig blev nævnt nogen steder.. og da 4. runde startede modtog jeg en email fra DR Partisan. De ville bevidst ignorere os fremover da de ikke mente vores idé var “bred nok”.

… det var der kampen for vores virtuelle hjem gik i tusind stykker. Vi er løbet tør for muligheder. Jeg ville ønske at Danmarks Radio forstod hvad det er de fjerner. Det er ikke bare et community for unge, det er en guldgrube. De danske unge, deres holdninger, deres udvikling, deres problemer – der ligger 10 års indhold på skum. Venskaber for livet er blevet formet på skum. Folk er blevet dannede unge mennesker og altså ikke blevet en statistik af irriterende, overfladiske unger som man fx finder på arto. Skum er alt det de andre communities har manglet siden begyndelsen – skum var det sted hvor de unge der følte sig som alt andet end normen kunne hænge ud, møde ligesindede, debattere om vigtige begivenheder og derved danne sig en mening, en holdning til selve livet.

Kære Danmarks Radio, vil I ikke nok lytte?

Jeg forstår godt I vil i kontakt med de unge via et nyt koncept – men I griber det helt forkert an. De unge der hidtil har brugt Danmarks Radio, hvad enten det har været en hjemmeside, et radioprogram, et tv-program, en konkurrence – de har holdt til på skum. Vil I lade os, de trofaste DR-brugere, i stikken for en håndfuld ligegyldig tv uden indhold, som helt sikkert ikke vil give flere seere – hverken til DR1 eller DR HD? Jeg forstår det ikke, der er ingen af os der forstår det.

Jeg har intet tilovers for jer mere, DR. I skal lytte til os – andet kan I ikke være bekendt.

På vegne af alle de skum-brugere der har været gennem tiden;

Vågn op!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s